skip to Main Content

Temadag eller foredrag om dyr, vild natur og grønne erhverv i pædagogik og recovery

Tænker du også at 2020 må være året, hvor pædagogik og natur for alvor bør gå hånd i hånd? Så er det nu du skal booke en aftale!

Bæredygtighed, naturoplevelser, grønne erhverv og et stimulerende læringsmiljø, kan blive de grundelementer som din og min praksis bygger på.

Der findes en række muligheder fra den rene oplevelse og sansning i naturen, til læring, udvikling og recovery når greencare er grundlaget for vores arbejde.

Arbejdet med natur, planter og dyr, giver en masse tilbage, men der knytter sig faglighed og etik til dit arbejde med greencare. Dyrene bliver ikke hørt, deres behov skal tilgodeses, naturen skal helst have mere tilbage end vi tager. Din faglige praksis skal helst give de succes oplevelser, som giver bonus og kvalitet for de borgere eller børn som du arbejder med.

Har du overvejet, hvordan dit pædagogfaglige arbejde og de teorier, som I bygger jeres praksis på, spiller sammen med jeres ønske om at arbejde med naturlige elementer?

Alt dette kan vi sammen sætte fokus på, når I afvikler en temadag sammen med mig i 2020.

Da jeg samtidig har fuldtidsarbejde, hvor jeg arbejder med grøn pædagogisk udvikling, så har jeg ganske få dage til rådighed i 2020, men satser på at bruge dem alle.

I kan få én ud af fire mulige temadage til spotpris, eller et fyraftensmøde med et oplæg på 50 min, hvis i booker inden 15. februar. 2020. Ses vi 😊

Early bird temadag kr. 6500.-  Foredrag a 50 min kr. 3500.- Ydelserne er momsfrie, men jeg beregner transportudgifter efter statens takster.

Back To Top