skip to Main Content

Antrozoologi – Relationen imellem dyr og mennesker i den pædagogiske praksis. Kursusdag på Damsgaarden d. 4 dec. 2018

DKK1.813,00

Vurderet 0 ud af 5
(be the first to review)

Kurset går i dybden med dyreassisterede forløb i Green Care praksis. Hvad er forskellen på terapi med dyr og dyreassisterede forløb? Hvad er det for et ansvar man påtager sig, når man inddrager dyr i arbejdet? Sikkerhed og faglige overvejelser om pædagogiske og terapeutiske forløb med dyr.

Varekategori:

Beskrivelse

Tirsdag d. 4. Dec. kl. 10 – 16 hos  Damsgaarden, Hillerødvej 85, 3250 Gilleleje

Kurset går i dybden med dyreassisterede forløb i Green Care praksis. Hvad er forskellen på terapi med dyr og dyreassisterede forløb?

Hvad er det for et ansvar man påtager sig, når man inddrager dyr i arbejdet? Sikkerhed og faglige overvejelser om pædagogiske og terapeutiske forløb med dyr.

Kurset afholdes i samarbejde med Damsgaarden ved Gilleleje. Jeg kender stedet fra min tid som pædagogisk leder og rideterapeut. Damsgaarden har udviklet sig siden og danner en spændende ramme, hvor vi kan få masser af inspiration og hands on erfarings udveksling.

Jeg har inviteret Lærke Katrine Jensen, der har skrevet en spændende BA om dyr i den pædagogiske praksis, som gæste oplægsholder. Dagen bliver således delt i tre. Oplæg fra mig om de vigtigste begreber inden for Antrozoologien og hvad tilgangen kan åbne af perspektiver. Oplæg fra Lærke på baggrund af hendes BA og intro til praktisk arbejde med dyrene i samarbejde med Damsgaarden. Vi vil veksle imellem udendørs og indendørs aktiviteter med passende tid til fælles reflektion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Antrozoologi – Relationen imellem dyr og mennesker i den pædagogiske praksis. Kursusdag på Damsgaarden d. 4 dec. 2018”
Back To Top