skip to Main Content
Tilbud

Green Care i den pædagogiske praksis Kursus 1. Fredag d. 28-september. 2018. kl.10.00 – 16.00

DKK1.813,00 DKK1.360,00

Vurderet 0 ud af 5
(be the first to review)

Kom i gang med at bruge naturressourcerne omkring institutionen eller bliv bedre til at se ressourcer og relevante forløb i omgivelserne. Kurset henvender sig til pædagoger og terapeuter, der ønsker inspiration og refleksion til en special pædagogisk og terapeutisk praksis med natur og dyr. Vi tager udgangspunkt i både kendte pædagogiske begreber, samt teori, forskning og praksiserfaring om natur og dyrs effekt. Kurset afholdes som et en-dags seminar på stationen i Sorø, tæt på natur og offentlig transport – Forplejningen er økologiske og af høj kvalitet

11 på lager

Varenummer (SKU): 1801 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

En grundlæggende indføring i begreber og teori inden for Green Care.

Kurset henvender sig til pædagoger og terapeuter, der ønsker inspiration og refleksion til en special pædagogisk og terapeutisk praksis med natur og dyr. Vi tager udgangspunkt i både kendte pædagogiske begreber, samt teori, forskning og praksiserfaring om natur og dyrs effekt.

Kurset har været afholdt flere gange og giver angiveligt inspiration til forny metoder og tage fat på at bruge natur og dyr, vidensbaseret og med fornyet engagement.

Det afholdes med udgangspunkt i Sorø station i samarbejde m. https://www.stationen.co/ som står for husrum og økologisk/vegetarisk forplejning. Naturen omkring Sorø danner rammen. Skynd jeg at tilmelde jer – Der er kort frist, men jeg glæder mig til at møde en masse spændende nye kursister.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Green Care i den pædagogiske praksis Kursus 1. Fredag d. 28-september. 2018. kl.10.00 – 16.00”
Back To Top