skip to Main Content

Kursus 2 i Grøn Omsorg” i den special pædagogiske praksis / foreløbigt stand by på grund af ønsker om alternativ dato – Skriv, hvis du vil med :-)

DKK1.813,00

Vurderet 0 ud af 5
(be the first to review)

Kursus 2 har fokus på din praksis, så du kommer til at arbejde med dine tanker og idéer, arbejde med at designe forløb og evaluering, samt får tilbagemeldinger fra øvrige kursusdeltagere i reflekterende teams. Kurset afholdes som et end dags seminar i Sorø, tæt på naturen og offentlig transport. Forplejningen er økologisk og af høj kvalitet.

12 på lager

Varenummer (SKU): 090318 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Kurset forudsætter den viden, som du kan få på 1. del,  eller anden tilsvarende viden. Du skal også have en praksis på et sted, hvor der er grønne eller dyre assisterede aktiviteter. Eller du skal have nogle rammer, som du gerne vil have fyldt ud med disse.

Kurset har fokus på din praksis, så du kommer til at arbejde med dine tanker og idéer, arbejde med at designe forløb og evaluering og får tilbagemeldinger fra øvrige kursusdeltagere i reflekterende teams.

Det afholdes med udgangspunkt i Sorø station i samarbejde m. https://www.stationen.co/ som står for husrum og økologisk/vegetarisk forplejning. Naturen omkring Sorø danner rammen.

Skynd jeg at tilmelde jer – Der er kort frist, men jeg glæder mig til at møde en masse spændende nye kursister.

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kursus 2 i Grøn Omsorg” i den special pædagogiske praksis / foreløbigt stand by på grund af ønsker om alternativ dato – Skriv, hvis du vil med :-)”
Back To Top