skip to Main Content

Fortsætterkursus. Grøn Omsorg i den specialpædagogiske praksis. (Søtofte d. 26. April.) Udskudt – ny dato kommer snart.

Fortsætterkursus. Grøn Omsorg I Den Specialpædagogiske Praksis. (Søtofte D. 26. April.) Udskudt – Ny Dato Kommer Snart.

Så er der godt nyt til jer, der gerne vil arbejde videre med egen praksis og vil have støtte til udviklingen. Jeg har udviklet et fortsætter kursus. Det bliver en tæt dag med meget arbejde til jer, så vi holder deltagerantallet på 10. Rammen er stadig de skønne på Søtofte.

Kurset forudsætter den viden, som du kan få på 1. del, der har været afviklet nu 2 gange eller anden tilsvarende viden. Du skal også have en praksis på et sted, hvor der er grønne eller dyreassisterede aktiviteter. Eller du skal have nogle rammer, som du gerne vil have fyldt ud med disse.

Kursus 2 har fokus på din praksis, så du kommer til at arbejde med dine tanker og idéer, arbejde med at designe forløb og evaluering og får tilbagemeldinger fra øvrige kursusdeltagere i reflekterende teams.

9,00 Ankomst kaffe/the + div.

9,20 Præsentation/Tilbageblik – hvad er der sket og hvad har vi tænkt siden sidst?

9,45 Walk and talk to og to – Cases fra din eksisterende praksis/forløb som fungerer.

Spørgsmål. Hvilke værdier tilfører disse forløb for borgere, fællesskab og samfund?

10,30 Oplæg ved Carsten – Design af forløb og efterfølgende systematisk dokumentation

12,00 Frokost

12,45 Aktivitets idéer udarbejdes og introduceres til reflekterende team, som giver tilbagemelding/ Carsten faciliterer.

15,30 Kaffe og afrunding af dagen.

Denne gang er der et max deltagerantal på 10. Vi skal være sikre på, at alle får tilbagemelding på deres tanker og idéer.

Prisen er anelse højere end sidst, grundet moms. Jeg har tidligere været i den tro, at opkvalificerende undervisning er fritaget for moms, men det er ikke tilfældet. Jeg har i den forbindelse måttet ryste op med moms og I der kan trække moms fra, skal selvfølgeligt gøre det. Fremover er prisen således uden moms.

Kursuspris er således kr. 1813.- inklusive moms og vores sædvanlige gode forplejning

Tilmelding – Skriv til carsten@groenomsorg.dk og overfør beløbet til AL-bank  5367 – 0352645 eller på mobile pay til 52900584. Du modtager faktura, straks beløbet er indgået.

Program som PDF.

Jeg glæder mig til, at vi ses.

Carsten Ørting Andersen

Skriv et svar

Back To Top