skip to Main Content

Temadag eller foredrag om dyr, vild natur og grønne erhverv i pædagogik og recovery

Tænker du også at i år må være året, hvor pædagogik og natur for alvor bør gå hånd i hånd? Så er det nu du skal booke en aftale!

Bæredygtighed, naturoplevelser, grønne erhverv og et stimulerende læringsmiljø, kan blive de grundelementer som din og min praksis bygger på.

Der findes en række muligheder fra den rene oplevelse og sansning i naturen, til læring, udvikling og recovery når Grøn Pædagogik er grundlaget for vores arbejde.

Arbejdet med natur, planter og dyr, giver en masse tilbage, men der knytter sig faglighed og etik til dit arbejde med Grøn Pædagogik . Dyrene skal respekteres, deres behov skal tilgodeses, naturen skal have mere tilbage end vi tager. Din faglige praksis skal helst give de succes oplevelser, som giver bonus og kvalitet for de borgere eller børn som du arbejder med. Vi kan tale om en regenerativ praksis!

Har du overvejet, hvordan dit pædagogfaglige arbejde og de teorier, som I bygger jeres praksis på, spiller sammen med jeres ønske om at arbejde med naturlige elementer?

Alt dette kan vi sammen sætte fokus på, når I afvikler en temadag sammen med mig. For priser og forløb, tjek her.

 

Back To Top