skip to Main Content

Ydelser

Jeg tilbyder:

  • “ad hoc” individuelt konsulentarbejde med f.eks. workshops, medarbejdersamtaler og analyse i forbindelse med implementering af Grøn Omsorg/Green Care.
  • Interesseret i oplæg, foredrag eller facilitering af workshops? Så kontakt mig gerne med en forespørgsel.
  • Undervisning og foredrag på professions højskoler, vejledningstimer med studerende, oplæg og workshops på almindelige højskoler etc. Her følges de almindelige retningslinjer for eksterne undervisere på området.

Pædagogisk metodeudvikling, viden og en fornemmelse af hvordan relationen til naturen etableres og udvikles, spiller en nøglerolle i formidlingen.

Målgruppen er både pårørende, brugere, professionelle og beslutningstagere.

Kunderne er kommuner, institutioner, foreninger, professions højskoler og højskoler.

Foredrag

Der er en mangfoldighed af tilgange til emnet. Min er, at alle kan have glæde af at lære at have en relation til natur og dyr. Det er aldrig det enkelte menneske, der er en barriere, men vores tilgang, pædagogisk og praktisk. Jeg arbejder derfor målrettet med en metodisk tilgang, der tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer. Målet er mental og fysisk sundhed.

Grøn Omsorg i den pædagogiske praksis.

Er du også optaget af, hvordan du kan dele din glæde ved naturen, dyr og have med de mennesker, som du arbejder professionelt med? Vil du gerne vide mere om valide metoder og hvordan naturen kan understøtte og inkluderes i den pædagogiske udviklingsplan? Forløbet formidler og perspektiverer den tilgængelige teoretiske og praktiske viden fra området og giver inspiration til enkle indsatser, som kan igangsættes umiddelbart uden den stores praktiske erfaring. Ønsker I et lidt længere forløb, går vi mere i dybden med teori, metode og evalueringspraksis.

Lær at være i naturen.

Meget forskning tyder på, at børn og voksne, der ikke er vant til at bruge naturen, også har vanskeligt ved at profitere af de positive virkninger, som naturen har for kognition og restitution. Book mig gerne til et familie, institutions eller personale arrangement i en skov, på et landbrug, en rideskole, en park eller lignende og lad os lege, hvile og lave mindfulness tilpasset deltagerne. Målet er, at vi øver os i, at mærke hvad naturen kan gøre for os, så vi bliver bedre til at gøre noget godt for os selv og dele det med andre.

Det multifunktionelle landbrug, når læring og social service indgår i driften.

Landbruget har mulighed for at blive et lokalt, socialt servicetilbud. Holland, Finland og Norge er meget langt med udviklingen af undervisning og sociale tilbud, der er forankret i mindre landbrug. Jeg viser i dette foredrag eksempler fra disse lande og giver mit bud på, hvordan der også i Danmark er basis for at udvikle denne sektor. Hvad kan landbrugsbaseret undervisning være? Hvad er et socialt landbrug? Hvordan kan landbrug der arbejder socialt være med til at styrke lokalmiljøer på landet? Hvordan kan pædagogisk og landbrugsfaglig kompetence supplere hinanden?

Efterårs nyheder 2019 fra Grøn Omsorg

Kære trofaste læsere af Grøn Omsorg´s nyhedsbrev. Naturen er det nye sort og jeg har haft super travlt med at følge op på alle de fremragende initiativer, der er sat i gang rundt omkring. Det helt store lige nu, er…

Læs mere

Skal vi mødes i efteråret?

Kære gode venner og kontakter. Der er så mange muligheder for at komme i kontakt med andre med interesse for Grøn Omsorg og beslægtede temaer dette efterår. Jeg iler med at informere om de mest aktuelle herfra. 28 september indbydes…

Læs mere
Back To Top