skip to Main Content

Sæt Grøn Omsorg på dagsordenen.

Med udgangspunkt i viden, som jeg har samlet igennem mange års pædagogisk arbejde, samt den forskning, der er blevet tilgængelig for mig igennem netværk som Farming for Health og COST 866 programmet, har jeg udviklet en pædagogisk praksis, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Jeg kan både tilbyde at holde foredrag om emnet og arrangere pædagogiske temadage.

Jeg præsenterer min viden, så det er relevant for modtagerne og viser eksempler fra mit arbejde med at anvende naturens rytmer i forhold til arbejdsplan­lægning og undervisning. Ved temadage vil vi samle vores fælles erfaringsgrundlag og forsøge at blive bevidst om de muligheder og ressourcer, som findes lige ved hånden, når vi inddrager natur og landbrug i den daglige pædagogiske praksis.

Kontakt mig på carsten@groenomsorg.dk når du ønsker yderligere information Med udgangspunkt i viden, som jeg har samlet igennem mange års pædagogisk arbejde, samt den forskning, der er blevet tilgængelig for mig igennem netværk som Farming for Health og COST 866 programmet, har jeg udviklet en pædagogisk praksis, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Jeg kan både tilbyde at holde foredrag om emnet og arrangere pædagogiske temadage.

Jeg præsenterer min viden, så det er relevant for modtagerne og viser eksempler fra mit arbejde med at anvende naturens rytmer i forhold til arbejdsplan­lægning og undervisning. Ved temadage vil vi samle vores fælles erfaringsgrundlag og forsøge at blive bevidst om de muligheder og ressourcer, som findes lige ved hånden, når vi inddrager natur og landbrug i den daglige pædagogiske praksis.

Kontakt mig på Kragebjerg@gmail.com når du ønsker yderligere information 

Dette indlæg har 0 kommetarer.

Skriv et svar

Back To Top