skip to Main Content

Efterårs nyheder 2019 fra Grøn Omsorg

Kære trofaste læsere af Grøn Omsorg´s nyhedsbrev.

Naturen er det nye sort og jeg har haft super travlt med at følge op på alle de fremragende initiativer, der er sat i gang rundt omkring.

Det helt store lige nu, er forberedelserne til Green Care Netværkets konference op Christiansborg d. 7. november. Jeg håber rigtigt meget på, at én og anden fra mit netværk her vil deltage. Der er rigtigt gode oplægsholdere fra vores nabolande og et spændende panel, som helt sikkert vil hjælpe med at bringe os på det næste niveau.

Du tilmelder dig og finder information på Green Care Netværkets hjemmeside her https://konference.greencarenetvaerk.dk/

Jeg har også medvirket som hovedskribent, sammen med Lisbet Rüdinger i udgivelsen af rapporten ”Green Care om grønne og dyreassisterede metoder til sundhed, omsorg og social innovation”. Den kan du downloade frit lige her https://www.greencarenetvaerk.dk/rapport/

Yderligere har jeg bidraget til bogen ”Rehabilitering ud” Udgivet af Rehabilteringsforum. Den kan bestilles her  http://www.rehabiliteringsforum.dk/Publikationer/

Det har således været et spændende 2019 indtil nu. Jeg har nået både Naturmøde, Folkemøde og et par workshops hos spændende folk ude i landet. Ikke mindst Green Care Netværkets sidste medlemsmøde som var en workshop om Asino terapi, hvor vi fik fornøjelsen af Damiano Biscossi og hans rigtigt fine tilgang til arbejdet med æslerne. Han demonstrerede og fortalte om arbejdet med børn som har svær autisme hvor æsler har vist sig særligt fine. Damianos legende og lette, men også bevidste og meget store kærlighed til både dyr og børn var super inspirerende.

De bedste hilsner fra Carsten – Grøn Omsorg

Dette indlæg har 0 kommetarer.

Skriv et svar

Back To Top