skip to Main Content

Nyheder fra Grøn Omsorg efteråret 2020

Der har været lidt stille fra Grøn Omsorg i lang tid. Green Care Netværket og mit job i Kbh´s kommune har fået den tid, der er til rådighed. Men I der kender mig ved, at jeg aldrig slipper målet af syne og bliver ved med at arbejde på det som jeg tror på.

Der er 4 projekter som lige nå får al min tid.

  • Green Care Netværkets arbejde med pejlemærker for god greencare. Et arbejde der skal munde ud i nogle kvalitative rammer for vores arbejde og forhåbentlig i sidste ende en mærkningsordning. Vi har nedsat en arbejdsgruppe og vil sparre med eksperter for at have et oplæg klar til godkendelse på årsmødet til marts.
  • Et tilbud om naturterapi i skovene omkring Sorø i samarbejde med natur- og kunstterapeut Ingemai Fabricius. Et forløb med klienten hvor brug af natur og kreativitet åbner for nye muligheder til egen forståelse.
  • En bog med titlen ”Naturli` Pædagogik” hvor jeg samler mine mange erfaringer med brug af natur, dyr, landbrug og have i det pædagogiske arbejde, i en inspirationsbog som bliver let tilgængelig for de fleste. Der bliver en del praktiske eksempler og forhåbentlig også relevant viden at hente. Jeg skulle have været færdig, men må nok bruge liiiidt mere tid endnu. Den slags projekter har det med at blive lagt lidt til side, når der er andet, der fylder.
  • Green Care på Fredskovvej. Jeg har i de sidste par år været ansat som afdelingsleder på botilbuddet Fredskovvej i Dianalund. Det er en institution der er en del af Center Campo i Københavns kommune. Den ligger i skoven ved Dianalund og vi har fået en meget stor pose penge blandt andet til udvikling af haven som aktivitetsrum. Der får jeg mulighed for at dels at prøve nye ting af, dels bruge al den viden og erfaring jeg har samlet sammen. Desuden har vi et samarbejde med Frøgården, som er et mindre STU og aktivitetstilbud, hvor jeg f.eks. kan arbejde med hesteassisteret terapi. Det er en ret enestående chance, jeg har fået der, for at udvikle greencare inden for rammen af en offentlig virksomhed

Dette indlæg har 0 kommetarer.

Skriv et svar

Back To Top