skip to Main Content

Med Grøn Omsorg ind i 2023

2023 bliver året, hvor jeg for alvor vil forsøge at knytte trådene sammen – Frivilligt arbejde i Green Care Netværket og konsulentarbejde med Grøn Omsorg.

Naturbaserede indsatser er for alvor ved at blive anerkendt som effektive. Der findes effektive indsatser for børn, voksne og ældre med særlige behov. Indsatser der understøtter læring og mental og fysisk sundhed. Den udvikling ønsker jeg at skubbe bag på.  Det kommer til at ske på flere måder, altid med fokus på konkrete og brugbare løsninger – Dels ved formidling af pædagogiske metoder, praktiske værktøjer og ved deling af erfaringer fra ind- og udland.

Er du selv praktiker, studerende eller forsker – så overvej om ikke det er nu du skal melde dig ind i Green Care Netværket?

Repræsenterer du en institution eller en kommune så afholder Grøn Omsorg igen kurser, workshops og temadage for fag- professionelle.

Vi tager gerne ud  i kommuner og på virksomheder, så vi straks får knyttet idéer og praksis sammen. Vi faciliterer desuden online opfølgning, sparring og supervision.

At inddrage naturen forudsætter ofte en kulturforandring. Ændring af kultur tager tid og forudsætter lokale ildsjæle. Vi understøtter jeres arbejde, så I får størst mulig effekt ud af jeres økonomi.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan vi bedst mulig kan hjælpe jer.

Grønne hilsner

carsten@groenomsorg.dk

Tlf.: 52900584

 

Dette indlæg har 0 kommetarer.

Skriv et svar

Back To Top